هااااي ياحلوين..
عندي لكم هالمره عصائر لزيزه اوي اوي..
من مطبخنااااا
خخخخخخخ
اولاً: كوكتيل ماجنتا..
3 علب فراولة – 1.5 كوب ماء بارد – 3ملاعق أيس كريم فانيلا- 3 ملاعق أيس كريم فراولة سادة – 6ملاعق سكر – مكعبات ثلج.
بصووو معاياااا ازاي تعملوهااا..
1- نئطع علبة فراولة ونضعها في الخلاط مع الماء وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم تسكب في كوؤس بحيث لا تتعدى الثلث.
2- نئطع علبة تانية ونخلطها في الخلاط مع أيس كريم فراولة وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم نضعها كطبئة تانية.
3- نئطع علبة تالتة ونخلطها في الخلاط مع أيس كريم الفانيليا وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم توضع بحذر على الطبئتين.
4- أخيراً يزين الكأس بشرائح الفراولة.
ثانياً: عصير البيناكولادا..
2 علبة أيس كريم فانيليا – 1علبة أناناس مقطعة شرائح.
ودلوئت اعملي زي ما بئولك..
خوديهم واخلطيهم بالخلاط بتاعك مع التلج..
بس كده وبعديها اشربيهااا..
ثالثاً: عصير التانج الملون..
يعمل عصير التانج بالطريقة المعروفة.
نضع على العصير نقطتين أو ثلاث نقاط من عصير التوت المركز ولا يحرك راقبي جمال لونه سيكون اللون غامق في الأسفل ثم يتدرج اللون إلى أعلى الكأس ليظهر اللون الصافي للتانج.
يالله بسرعه قفلووو النت وعلى المطبخ انت وياهاااا
ابي العصير يكون جاااااهز في 10 دقايق..
هههههههههه
عندي لكم هالمره عصائر لزيزه اوي اوي..
من مطبخنااااا
خخخخخخخ
اولاً: كوكتيل ماجنتا..
3 علب فراولة – 1.5 كوب ماء بارد – 3ملاعق أيس كريم فانيلا- 3 ملاعق أيس كريم فراولة سادة – 6ملاعق سكر – مكعبات ثلج.
بصووو معاياااا ازاي تعملوهااا..
1- نئطع علبة فراولة ونضعها في الخلاط مع الماء وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم تسكب في كوؤس بحيث لا تتعدى الثلث.
2- نئطع علبة تانية ونخلطها في الخلاط مع أيس كريم فراولة وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم نضعها كطبئة تانية.
3- نئطع علبة تالتة ونخلطها في الخلاط مع أيس كريم الفانيليا وملعئتين سكر وبعض مكعبات التلج ثم توضع بحذر على الطبئتين.
4- أخيراً يزين الكأس بشرائح الفراولة.
ثانياً: عصير البيناكولادا..
2 علبة أيس كريم فانيليا – 1علبة أناناس مقطعة شرائح.
ودلوئت اعملي زي ما بئولك..
خوديهم واخلطيهم بالخلاط بتاعك مع التلج..
بس كده وبعديها اشربيهااا..
ثالثاً: عصير التانج الملون..
يعمل عصير التانج بالطريقة المعروفة.
نضع على العصير نقطتين أو ثلاث نقاط من عصير التوت المركز ولا يحرك راقبي جمال لونه سيكون اللون غامق في الأسفل ثم يتدرج اللون إلى أعلى الكأس ليظهر اللون الصافي للتانج.
يالله بسرعه قفلووو النت وعلى المطبخ انت وياهاااا
ابي العصير يكون جاااااهز في 10 دقايق..
هههههههههه